Wat is straatwerk?

De naam zegt het al, straatwerk bevat werkzaamheden die met bestrating te maken hebben. Straatwerk wordt bijvoorbeeld ingezet om een terras aan te leggen, opritten te maken, paden te leggen en ga zo maar door. Hiernaast kunnen verhardingsmaterialen worden hersteld. Straatwerk vereist echt vakwerk. Een goede basis is hierbij essentieel. Kijk onder de knop Grondwerk voor meer informatie hierover. Als het straatwerk professioneel is gedaan, dan krijgt je woning of bedrijfspand een schitterende uitstraling.

Peter ter Maaten kan zowel het grondwerk als het straatwerk leggen. Je kunt beide werkzaamheden afnemen om gelijk in één keer klaar te zijn en er zeker van te zijn dat het straatwerk er goed uit ziet en lang meegaat.

De voordelen van goed straatwerk Een groot voordeel van bestrating is dat er weinig onderhoud voor nodig is. Gras moet bijvoorbeeld gemaaid worden, maar stenen behoeven vrij weinig verzorging. Op deze manier kun je van je tuin of oprit genieten zonder dat er veel tijd in komt te zitten. Hiernaast is het voordeel dat de ondergrond stevig is en daardoor bijvoorbeeld de auto goed te parkeren is of de tuinstoelen niet in de grond wegzakken. Het is een praktische manier om zowel je woning als bedrijf een stevige ondergrond te geven zonder extra onderhoud.

Met welke aspecten moet je rekening houden? Wanneer je straatwerk door Peter ter Maaten laat doen, ga je eerst in overleg. Er wordt in kaart gebracht wat je wensen precies inhouden en hoe deze realiseerbaar te maken zijn. Dankzij de jarenlange ervaring krijg je een goed advies waardoor de bestrating lang meegaat. De mogelijkheden kunnen variëren van sierbestrating, parkeergelegenheden, erf verharding en ga zo maar door.

Samen gaan jullie in kaart brengen waar de bestrating voor moet dienen. Moet de grond bijvoorbeeld alleen mensen kunnen dragen of ook auto's? Hiervoor is het juiste grondwerk nodig om de bestrating op lange termijn goed te houden. Hiernaast kun je kiezen uit het soort steen dat je wilt gebruiken. Betonsteen is bijvoorbeeld goedkoop, maar ziet er niet heel mooi uit. Het geeft wel een strak uiterlijk. Natuursteen is aan de andere hand vaak wat brozer, maar heeft een bijzondere uitstraling. Je kunt samen overleggen over welk soort stenen het beste bij jouw wensen past.

Waarom kan ik het beste naar Peter ter Maaten gaan? Peter ter Maaten heeft drie kenmerken hoog in het vaandel staan: klantvriendelijkheid, vakmanschap en betaalbaarheid. Wanneer je ervoor kiest om hier je straatwerk te bestellen, dan ben je ervan verzekerd dat je kwalitatieve ambacht in huis haalt tegen een eerlijke prijs. De prijs wordt altijd duidelijk van tevoren vastgesteld, zodat je later nooit voor verassingen komt te staan. Daarnaast worden jouw wensen altijd meegenomen en zo goed mogelijk nageleefd. Voor een schitterend eindresultaat die langdurig meegaat moet je bij Peter ter Maaten zijn.

Neem vandaag nog contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Ontdek de meerwaarde van echt vakmanschap bij Peter ter Maaten.

Bij de fam Warnier de Boer nieuw straatwerk voor en achter het huis gemaakt. Ook hebben we nieuw riool water en stroom naar de schuur gebracht

Bestrating oprit en achtertuin in Veenendaal

We zijn begonnen met het verwijderen van de oude beplating en bomen.
Daarna de puin aangebracht voor een stevige ondergrond van het straatwerk.
Toen de inrit eruit gehaald en de oude tuinmuur gesloopt. en dit alles hersteld met nieuw straatwerk.

Lees meer..

Bestrating , Tuinaanleg Ede

Voor een klant in Ede hebben wij een tuin aangelegd naar de wensen van de klant.
Het aanleggen van de bestrating, tuinbakken en de pergula is door ons verzorgd.

Lees meer..