Hoe werkt tuinaanleg??


Een tuin waar je U tegen zegt, dat wil Peter ter Maaten graag bereiken. Een mooie tuin heeft zowel voor bewoners als bezoekers een echte meerwaarde. Het brengt rust en schoonheid naar het huis toe en kan met mooi weer een klein paradijsje vormen. Ook voor bedrijven is een mooie tuinaanleg voor het pand een uitnodiging voor klanten om zich thuis te voelen. Tuinaanleg gaat in een aantal stappen.
Ten eerste maak je een afspraak met Peter ter Maaten om je wensen in kaart te brengen. Hierbij wordt je tuin ingemeten en wordt overlegd wat precies waar moet komen. Aan de hand van deze informatie wordt er een ontwerp en een plan van aanpak gemaakt. Als je hiermee akkoord gaat, wordt het plan uitgevoerd. Het kan zijn dat hiervoor ook grond- of straatwerk nodig is. Kijk voor meer informatie hierover onder de knoppen Grondwerk en Straatwerk. Dit gebeurt uiteraard alleen in overleg. Als de tuinaanleg klaar is, wordt er advies gegeven over het onderhoud ervan. Op deze manier kun je een schitterende tuin laten maken die helemaal aan jouw wensen is aangepast.

Waaruit kan tuinaanleg bestaan? Zoals hierboven al beschreven is, kunnen grondwerk en straatwerk een deel uitmaken van tuinaanleg. Hiernaast is het mogelijk om de juiste vijvertechniek aan te spreken om een vijver te maken en te onderhouden. Je kunt hier vissen in houden of het juist vol met flora zetten. Hiernaast kun je in de tuin allerlei soorten planten laten plaatsen. Hierbij worden zowel praktische als esthetische overwegingen in ogenschouw genomen. Je kunt ook een mooi pad in de tuin laten maken of een plekje waar de tuinstoelen op kunnen staan. Deze en meer technieken kunnen worden gebruikt om van een echte droomtuin werkelijkheid te maken.

Waarvoor heb je tuinaanleg nodig? In eerste instantie is een mooie tuin heerlijk om van gebruik te kunnen maken. Daarnaast biedt het voor bezoekers, of klanten in het geval van een bedrijf, echt meerwaarde. Een ander voordeel is dat de waarde van de woning stijgt. Wanneer een tuin professioneel is aangelegd, valt het huis meteen op. De uitstraling wordt op deze manier compleet en zal meer geld opleveren bij een verkoop. Bij Peter ter Maaten wordt daarnaast efficiënt gewerkt, zodat je binnen de kortste tijd resultaat hebt. Door goed van tevoren te overleggen, weet je zeker dat alles op elkaar is afgestemd en een schitterend eindresultaat wordt opgeleverd.

Je kunt de tuinaanleg al in de herfst of winter laten doen, zodat je er met het voorjaar direct van kunt genieten. De drukste periode is gedurende het voorjaar en het kan zijn dat je in die tijd even moet wachten voordat je aan de beurt bent. Wees de drukte daarom voor en neem op tijd contact op.

Neem vandaag nog contact op Peter ter Maaten weet waar hij het over heeft wanneer het om tuinaanleg gaat. Door zijn expertise op dit gebied ben je verzekerd van een schitterend eindresultaat met een stevige ondergrond. Je wensen voor de tuin zoals jij die wilt hebben worden uitgebreid besproken en in kaart gebracht. Dankzij de eerlijke prijzen en open communicatie weet je hiernaast direct waar je aan toe bent. Voor echt vakmanschap moet je bij Peter ter Maaten zijn.

Welke tuinwensen heb jij? Peter ter Maaten hoort het graag. Neem vandaag nog contact op en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Ook voor andere vragen kun je gerust de telefoon oppakken. Peter ter Maaten is hét bedrijf voor je tuinaanleg wensen en meer.

Bestrating , Tuinaanleg Ede

Voor een klant in Ede hebben wij een tuin aangelegd naar de wensen van de klant.
Het aanleggen van de bestrating, tuinbakken en de pergula is door ons verzorgd.

Lees meer..

Tuin opfrisbeurt in Achterveld

Bij een klant in Achterveld hebben we de tuin op de schop genomen.
door veel onkruid en beplanting te verwijderen en de bestrating opnieuw te leggen hebben we een frisse look kunnen creeeren in de tuin.

Lees meer..

Bij een klant in Achterveld hebben we de tuin op de schop genomen.
door veel onkruid en beplanting te verwijderen en de bestrating opnieuw te leggen hebben we een frisse look kunnen creeeren in de tuin.

Lees meer..